basga Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 ja też rano nie jadam śniadanka,tylko kawka/rozpuszczalna/,potem druga kawka,w międzyczasie papieroski/niestety/,dopiero jem obiadek a za to wieczorem jem niemało.ciacha też.dodam,że ważę 50kg więc się nie przejmuję wieczornym łakomstwem. Cytuj
MaRiO Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 to zacznij sie przejmować zdrowiem. zdr. Cytuj
rekonstrukcja Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Wiem, że sniadanie powinno byc najważniejszym posiłkiem dnia i powtarzam to sobie codziennie, że przed wyjściem do pracy będę jadła. Ale jak rano dzwoni budzik, to możliwość zostania w łóżku pięc minut dłużej wygrywa :D Cytuj
Karisa Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Wiem dokładnie co czujesz. Poza tym ja rano bardzo mało rzeczy jestem w stanie przełknąć. Zazwyczaj kończy się tylko na jogurcie lub dwóch. Ostatnio potrafię jeszcze zjeść Piadę czy to robioną w domu czy w restauracji w drodze do pracy i to koniec. Wyjątki to weekendy gdy wstaje o 12 i jestem najnormalniej w świecie głodna. Cytuj
Yola79 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Być może to złe nawyki żywieniowe przez lata, ale rano czuje się zwyczajnie najedzona i nic nie jestem w stanie zjeść. Nie jest to kwestia późnej kolacji bo takowa jem najpóźniej o 18. Ale fakt faktem bez śniadania organizm funkcjonuje jakby na rezerwie. Cytuj
ManiekStryj Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Sniadania to tak jak by nowy start życia porannego to tak jak ile zjesz tyle zrobisz Cytuj
Gość zanetka_ab Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dlatego ja nastawiam budzik jeszcze wcześniej, wtedy też mam czas na poleżenie dłużej w łóżku i potem na zrobienie i zjedzenie królewskiego śniadania bez którego z domu nie wyjdę :mrgreen: A jem zazwyczaj płatki (znalazłam jakiś czas temu w biedronce takie z owocami) z otrębami (kupuję jak najdrobniejsze, np. sante w niebieskim opakowaniu) i z mlekiem. Standardowe śniadanie można powiedzieć, ale bardzo mi smakuje, jest zdrowe i sycące. Cytuj
Dany Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Chyba większość z nas zdaje sobie sprawę z tego, że śniadanie jest najważniejszym posiłkiem i każdy powinien je jeść, no ale rano przed pracą nie ma czasu. Do niedawna moim śniadaniem była kawa, bez której nie ruszyłem się z domu, ale teraz staram się przez pracą skoczyć do piekarni po jakąś drożdżówkę i po drodze ją skonsumować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi