Martitka Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Od jakiegoś czasu poszukuję przepisu na pizzę domowej roboty i chyba wreszcie skusze się na ten :P Cytuj
Gość Jemi Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 ten przepis jest fenomenalny, to jedyne ciasto na pizze jaki mi wychodzi uwielbiam cie za ten przepis :P Cytuj
denega Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zaraz wypróbuję ten przepis. Pizzę zawsze robiłam z żółtkiem i bez mleka. Ciasto wychodziło dobre, ale może to żółtko rzeczywiście nie jest potrzebne. Napiszę jak pizza wyszła :razz: Cytuj
denega Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Na początku pizza wydawała mi się dziwna, bo przyzwyczajona byłam do smaku "mojej" pizzy, ale jak się w nią wgryzałam coraz bardziej mi smakowała. :razz: Robiłam ją już kilka razy i naprawdę jest rewelacyjna. Chowam do lamusa stary przepis, a ten dodaję do moich ulubionych. :razz: Cytuj
ebkasia Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 dziś "przetestowałam" przepis. rewelacja!!!polecam Cytuj
Basia K Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Na jak dużą blachę jest ten przepis? Cytuj
Basia K Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Już dwa razy piekłam pizzę z tego przepisu. Robiłam z 1,5 porcji i wychodziła nie za cienka,nie za gruba-tak akurat na blachę z wyposażenia piekarnika. Sosik,w oparciu o przepis Tonik17,jednak nie dodawałam cebuli,a troszkę oliwy. Robiłam z pieczarkami,szynką i serem. Pyszna! Cytuj
asienka19873 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Halkuk przepis na ciasto do pizzy jest super! ja tez robilam ciasto na wodzie ale przepis z mlekiem jest duzo lepszy! wczoraj wyprobowalam ta recepte,ciasto bylo naprawde dobre i bylam bardzo zadowolona! dzieki serdeczne :grin: pozdrawiam Cytuj
mart Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Halkuk medal Ci się należy za ten przepis!!! Cytuj
ewa11 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Będę musiała wypróbować ten przepis,ale dzieki Basi K ,bo jej zdjęcie mówi samo za siebie. Pozdrawiam :grin: Cytuj
ajaj Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Do tej pory mialam problem z pizza. Ciasto wychodzilo mi za cienkie i surowe. Jutro sprobuje zrobic wedlug tego przepisu. Jak mi nie wyjdzie to chyba sie pochlastam. Dam znac co za cudo utworzylam Cytuj
mart Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 wyjdzie na pewno,ja zawsze tez mialam problem z ciastem az trafilam na to,łatwo sie je robi i wychodzi pyszne Cytuj
tartine Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 jeden dobry trik przy pizzie, to zastąpić żółty ser mozarellą (może być zotarella, czy jakikolwek serek tego typu) tak robi moja teściowa i sama się do tego przekonałam. :grin:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.