Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki: - 2 szklanki mąki - 3 jaja - 0,5 słoiczka dżemu np. śliwkowy - szklanka cukru - szklanka mleka - pół szklanki oleju - cukier waniliowy - łyżeczka cynamonu - łyżeczka sody - dwie łyżeczki kakao - polewa czekoladowa. Sposób przygotowania: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i przełożyć do natłuszczonej blaszki, wysypanej bułką tartą. Piec w nagrzanym do 180 st. piekarniku około 45 min. Zimne ciasto oblać polewą i posypać kokosem lub zmielonymi orzechami. Ciasto pieczemy w formie keksowej.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.