Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ups ! Zapomniałam dołączyć przepis. Oto on : Ambasador Upiec ciemny biszkopt do przekrojenia. Krem 2 budynie śmietankowe 3 szkl. mleka 1szkl. cukru 5 żółtek Zagotować 2 szklanki mleka z cukrem. W reszcie mleka rozmieszać żółtka, dodać budyń, dokładnie wymieszać, wlać na gotujące mleko, ugotować budyń i ostudzić. Zimny budyń utrzeć z : 1 kostką Kasi i 1/2 kostki masła Krem podzielić na dwie części. Do I części dodać: 1 puszkę brzoskwiń 1 puszkę ananasa 3 mandarynki Wszystkie owoce pokroić w kostkę i dobrze odsączyć. Do II części dodać: 15 dkg rodzynek 1 szklankę pokrojonych orzechów włoskich 1 paczkę płatków migdałowych (10 dkg) 1 posiekaną nożem czekoladę gorzką Biszkopt przekroić, przełożyć masą owocową. Na wierzchu rozsmarować masę bakaliową. Polać polewą czekoladową(esy floresy). Smacznego!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.