madosia77 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 30 dkg cukru pudru 1/2 kost.margaryny 20 dkg mleka w proszku 1 białko ubic kilka kropli olejku migdałowego migdały w całosci wymieszac razem wszystkie składniki ,formowac kulki do środka migdał ,obtoczyc w kokosie . SĄ PYSZNE ,POLECAM! : ;) Cytuj
arabika Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Czy ta margaryna ma być roztopiona ? czy utarta? Cytuj
madosia77 Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 MARGARYNE W CAŁOSCI DAC DO WSZYSTKICH SKŁADNIKÓW I ZAGNIEŚC Z TEGO CIASTO,POZDRAWIAM ;) Cytuj
tutunia Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Robię podobnie, tylko zamiast margaryny daję masło - moim zdaniem lepiej smakuje :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja również uwielbiam te kulki podobny przepis podałam (nie taki sam oczywiście) https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...00&hl=kulki potwierdzam kulki są pyszne ja jednak też dałabym masło zamiast margaryny. Pozdrawiam Cytuj
88kasia88 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A ja mam takie pytanko :arrow: co zrobić z uformowanymi kuleczkami?? jaki jest finish?? :arrow: bo nie wiem co potem z nimi zrobić, tzn kiedy je skonsumować :arrow: surowe? :arrow: :arrow: Cytuj
mart Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Posiadam nieco inny przepis z pokruszonymi do srodka waflami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi