Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30 dkg cukru pudru 1/2 kost.margaryny 20 dkg mleka w proszku 1 białko ubic kilka kropli olejku migdałowego migdały w całosci wymieszac razem wszystkie składniki ,formowac kulki do środka migdał ,obtoczyc w kokosie . SĄ PYSZNE ,POLECAM! : ;)

  • 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja mam takie pytanko :arrow: co zrobić z uformowanymi kuleczkami?? jaki jest finish?? :arrow: bo nie wiem co potem z nimi zrobić, tzn kiedy je skonsumować :arrow: surowe? :arrow: :arrow:

  • 3 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.