Marcin Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Przychodzi mąż do domu. A żona przypaliła coś na patelni teflonowej i akurat zdrapuje to nożem. Mąż patrzy i mówi: - Czemu skrobiesz nożem po teflonie? Żona na to: - Sam jesteś poteflon! Cytuj
evagosia Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Hahaha!!! fajne! sympatyczne! super! Cytuj
ania320 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 :D niewidomy stoi w kuchni i rękoma przesuwa po tarce do jarzyn i mówi jeszcze takich głupot nie czytałem :D Cytuj
AdaMon Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Przychodzi mąż do domu. A żona przypaliła coś na patelni teflonowej i akurat zdrapuje to nożem. Mąż patrzy i mówi: - Czemu skrobiesz nożem po teflonie? Żona na to: - Sam jesteś poteflon! REWELACYJNY!!! JUŻ DAWNO SIĘ TAK NIE ŚMIAŁAM Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Młodzi małżonkowie zasiadają do pierwszego obiadu, który jest debiutem kulinarnym żony. - A czym kochanie nadziewałaś tego pieczonego kurczaka :) - Niczym. On przecież nie był w środku pusty... Cytuj
monilek26 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Młode małżeństwo, tydzień po ślubie siedzi przy obiedzie. Żona zwraca się do zachmurzonego męża: - W poniedziałek zrobiłam ci kluski i powiedziałeś, że ci smakują. We wtorek, środę, czwartek i piątek było tak samo... a teraz nagle, w sobotę, już ci moje kluseczki nie smakują! Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Na wiejskiej drodze samochód przejechał kurę. Kierowca wysiada i pyta nadchodzącego Jasia. - To wasza kura :D - Nieeee, my takich płaskich nie mamy. Cytuj
Bernimek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Pilne pytanie !!!! BŁAGAM O POMOC !!!! Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję! Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoja żonę o zdradę. Skąd sie dowiedzialem? Zachowywała sie typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała częste spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po ksiażkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych sie spotyka?", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich z pewnością nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, także nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdza i z kim. Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina - wtedy ona po prostu dostała szału i zakazala dotykać jej telefonu! Przez cały ten czas nie mogłem sie zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim ... Pewnie nie dowiedziałbym sie prawdy, gdyby nie przypadek ... Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. A ja wyszedłem za nią. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulicę, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważylem ... że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś dziwne brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba je wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej? Czekam na szybką odpowiedź! Markos 303 Cytuj
monilek26 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 :D :D Niesamowite......ach ci mężczyzni.....:-) Cytuj
Alika Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No ale czy ta żona wreszcie doszla do kuchni??:D Cytuj
Jola_A. Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ominela ja szerokim łukiem :D :D Cytuj
Jola_A. Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 nieee, meza snoba, nie pozwala jej wchodzic do kuchni, bo on jest naj... we wszystkim. :D Cytuj
arabika Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 No ale czy ta żona wreszcie doszla do kuchni??:D jasne że doszła nawet mężowi zupke ugotował..... Kiedy maż męczył się nad telerzem ona pyta...... .Jesz ta zupe czy nie ? bo jak nie jesz to doprawię, doleje śmietany i dam psu :D :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi