Dorota Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dwa karpie oglądają program telewizyjny "Ryba na każdym stole". Gdy prowadzący audycję pokazuje telewidzom, jak usmażyć karpia w piekarniku, jedna z ryb mówi: - Wyłącz natychmiast ten telewizor. Ostatnio pokazują za dużo przemocy!! Cytuj
figiel Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 :mrgreen: dobre i na czasie :) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 No :mrgreen: Jeszcze taki słyszałam: Karp do karpia. - Co robisz w sylwestra?? - Pożyjemy zobaczymy... Cytuj
minia51 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki. Pierwsza mówi: - Wiecie, jak kocham się z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka. Druga mówi: - Faktycznie, jak ja się kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka. - Wiecie, że ja nie wiem? - mówi na to trzecia. - Nigdy nie sprawdzałam jakie ma jajka mój Jacuś w trakcie stosunku. Po dwóch dniach ponownie się spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytają się, co jej się stało? Ona odpowiada: - Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówię: Jacek! Ty masz w trakcie kochania tak samo zimne jajka, jak Zenek i Franek... Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
figiel Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2013 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
expadycja Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 - Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek. - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark. - I co zrobiliście?? - Spaghetti. Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 :biggrin: Żona mówi do męża:- Kochanie, jutro nasza 25 rocznica ślubu. Może zabiję kurę?- A co ona winna?? Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 ;) W restauracji: - Specjalnością naszej restauracji są ślimaki proszę pana. - Wiem. Wczoraj tu byłem i jeden mnie obsługiwał! Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Gość do kelnera: - Poproszę befsztyk. - Nie ma. - Poproszę kotlet schabowy. - Nie ma. - To może jajecznicę. - Nie ma. - W takim razie proszę mój płaszcz! Kelner spogląda na wieszak i mówi: - Przykro mi, ale też już nie ma... Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Przychodzi do domu mąż o 3.00 nad ranem pijany, a w drzwiach wita go żona z wałkiem i mówi: - O której to się wraca do domu?? Mąż odpowiada: - Aaa aa... o której to się ciasto wałkuje?? ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi