marika Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 1 kg śledzi zielonych (filety) Z filetów ściągnąć skórę, popieprzyć posmarować każdy płat musztardą, zwinąć w rolmopsa i spiąć wykałaczką. Zalewa: 1/2 szklanki wody 1/2 szklanki oleju 1/2 szklanki octu 1 łyżka cukru 1 łyżeczka soli 1 mały przecier pomidorowy 1 łyżka przyprawy do ryb Kamis Zalewę przygotować w garnku lub brytfannie. Następnie wsadzić przygotowane rolmopsy, przykryć i gotować na małym ogniu 5-8 minut. Życzę smacznego!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.