zazula226 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Składniki: - 400 g fileta z kurczaka - 100 g sera typu ementaler - 2 łyzki sera typu Gorngonzola - 5 przypraw w mini kostkach Smażona Cebula Knorr - 200 ml Ramy Cremefine do gotowania - łyżka oleju - 2 łyżki siekanego koperku Sposób przygotowania: Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju, dodać pokrojony w kostkę ser ementaler oraz typu Gorgonzola, podgrzewać do rozpuszczenia się. Całość rozprowadzić Ramą Cremefine i dodać rozkruszone przyprawy w mini kostkach Smażona Cebula Knorr, dobrze wymieszać i całość dusić około 10 minut. Na koniec dodać posiekany koperek. przepis mam z kwartalnika "Ty i Twój dom" Jest super!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.