Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki: - 400 g fileta z kurczaka - 100 g sera typu ementaler - 2 łyzki sera typu Gorngonzola - 5 przypraw w mini kostkach Smażona Cebula Knorr - 200 ml Ramy Cremefine do gotowania - łyżka oleju - 2 łyżki siekanego koperku Sposób przygotowania: Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju, dodać pokrojony w kostkę ser ementaler oraz typu Gorgonzola, podgrzewać do rozpuszczenia się. Całość rozprowadzić Ramą Cremefine i dodać rozkruszone przyprawy w mini kostkach Smażona Cebula Knorr, dobrze wymieszać i całość dusić około 10 minut. Na koniec dodać posiekany koperek. przepis mam z kwartalnika "Ty i Twój dom" Jest super!!!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.