arabika Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 1 woreczek ryżu 1 puszka tuńczyka w oleju 1 puszka kukurydzy 3-4 ogórki konserwowe 1 cebule majonez pieprz sól Ryż ugotować w osolonej wodzie Z tyńczyka odlać olej podzielić na mniejsze cześci . Kukurydze osączyć.Ogórki i cebule pokroić w kostke Wszystko połączyć z wystudzonym ryżem .Na końcu dodać majonez pieprz i sól Wymieszac i odstawić na 2 godzinki do lodówki Smacznego Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Droga Arabiko chciałam Ci pogratulować, sałatka była pyszniutka :D . Po prostu "tuńczykowe miodzio" :D :D :D Jest teraz jedną z moich ulubionych. Ja uwielbiam sałatki z dodatkiem tuńczyka :D Dziękuje za przepis i pozdrawiam :D Dorota Cytuj
arabika Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Bardzo Dorotko się ciesze że sałatka smakowała :D :D :D Dzieki za zdjecia do mojej sałatki :D Pozdrawiam cieplutko :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.