zazula226 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Składniki: - 30 dag pieczarek, - ok. 25 dag fasolki szparagowej, - mała cebula, - 2-3 torebki ryżu, - olej do smażenia, - sól, - pieprz. Sposób przygotowania: Pieczarki należy pokroić w paseczki i smażyć na małej ilości oleju, aż zmiękną.W tym czasie zagotować ryż, odcedzić go i włożyć do naczynia, w którym będzie sałatka (najlepiej miskę). Fasolkę także ugotować (najlepiej mrożoną, mniej obierania z włókienek i odcedzić. Oskrobać cebulę i pokroić ją bardzo drobno. Połączyć wszystko z ryżem i wymieszać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.