Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki: - 30 dag pieczarek, - ok. 25 dag fasolki szparagowej, - mała cebula, - 2-3 torebki ryżu, - olej do smażenia, - sól, - pieprz. Sposób przygotowania: Pieczarki należy pokroić w paseczki i smażyć na małej ilości oleju, aż zmiękną.W tym czasie zagotować ryż, odcedzić go i włożyć do naczynia, w którym będzie sałatka (najlepiej miskę). Fasolkę także ugotować (najlepiej mrożoną, mniej obierania z włókienek i odcedzić. Oskrobać cebulę i pokroić ją bardzo drobno. Połączyć wszystko z ryżem i wymieszać.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.