Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz co ja mam to samo spadl mi moze 1 kg. ale jakos tak czuje ze mam mniej tluszczyku szczegolnie na brzuchu widac to po spodniach mam nadzieje ze strace jeszcze kg licze na 5 - 6 oj bardzo by tego chciala :)

Opublikowano

Dzisiaj jest super... Właśnie gotują się moje jajka. Ja jestem dopiero na trzecim bo pierwszy robiłam dwa razy. W poniedziałek mi nie wyszło. :D Nie wiem czy chudnę czy nie. Zważę się potem... A ta puszka kompotu to co to dokładnie? Mogą być owoce z puszki i ten sok? Z utęsknieniem czekam na jutrzejszy twarożek! :)

Opublikowano

Ja też zrobiłam sobie sałatke z gruszki, jabłka ,pomarańcza i banana wszystkiego dałam po połowie ( chyba było tego za duzo ale nie mogłam sobie odmówic) i mały jogurcik .powiedzcie mi dziewczyny co mogę zjeśc za nim ryby piątego dnia?

Opublikowano

tak mozesz zjesc kurczaka!!!! ja mam jutro dzien 11 moja sałatka to: grejpfrut, mandarynka, pomarancza i duuuzo kiwi... uu i juz nie moge sie doczekac tego twarozku :)

Opublikowano

3 dni... -3kg! Niesamowite! :)

Właśnie zajadam twarożek i zaraz wybieram się do sklepu po owocki na dzisiejszą sałatkę.

@ainoh7: już tylko dwa dni Ci zostały... Pięknie! Mi jeszcze 9 ale jak narazie czuję się świetnie więc rokowania są dobre.

Opublikowano

tak mysle ze moze ok 4kg zgubiłam... troche mało ale jeszcze do końca trzy dni...

Mitis nie martw sie dasz rade...

ja tak sie przyzwyczaiłam do tych poukładaanych jadłospisów ze nie wiem co potem bede robic i jak jesc chyba przerzuce sie na diete plazowa

Opublikowano

A co z solą ja od początku diety jej nie używałm wogule .A teaz wyczytałam że jednak można więc jak naprawdę jest . I jeszcze jedno pytanko w 6 dniu jest kurak ile jego ma byc?

Opublikowano

Nie wiem... Ja soli nie jadłam. Zawsze dobrze na jakiś czas o niej zapomnieć. Zrobiłam sałatkę. Pół pomarańczy, jedno kiwi, z 5 truskawek, bardzo mały banan... No i jogurcik. Jakoś tego tyle wyszło. Nie za dużo? :) Następnym razem chyba zjem słoiczek Gerbera. :D

Opublikowano

Mitis bardzo mała ta sałatka , mogłas zjesc wiecej np. cała pomarancze, wiecej kiwi a obyc sie bez tego banana :D

mzeta sól mozna dodawac do wszystkiego. ja np. stosuje przyprawy fit up.

jesli chodzi o kurczaka to mozesz zjesc np. udko i skrzydełko czyli troche wiecej niz zazwyczaj . BRON BOZE CAŁEGO KURCZAKA NIE WCINAJ :)

Opublikowano

No tak, ale nie mogłam się oprzeć banankowi. :D Za dużo raczej nie zjadłam bo dzisiaj znów kilogram mniej. Chciałam zważyć się 13 dnia ale kiedy widzę efekty stojąc na wadze i patrząc w lustro... Jakoś mi łatwiej. :)