ina12 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kasiu piękną karpatkę wykonałaś, gratuluję. Pozdrawiam Cytuj
Katarzyna Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Tyle dobroci że niewiadomo które pierwsze upiec ;) Tak smakowicie wygląda że chyba trzeba wpisać na listę do wykonania :D Cytuj
k@sia Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Kasiu piękną karpatkę wykonałaś, gratuluję. Pozdrawiam Dziękuję Halinko ;) Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Kasiu karpatka... cudowna... zapomniałam o tym cieście i chyba już z dwa lata jej nie piekłam, najwyższy czas sobie o niej przypomnieć ... pozdrawiam Cytuj
k@sia Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 dalutko dziękuję ponownie :D Ja jestem zachwycona tym przepisem, a w domu cały czas mnie pytają kiedy znów będzie karpatka ;) Cytuj
szyszka Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Wczoraj się skusiłam i upieklam.Było warto.....moje dzieci były zachwycone.Przyznam szczerze,że nie robiłam karpatki już z 10 lat ;-) :shock: :) jak nie dużej.Może temu ,że wcześniej jako młoda żona zbyt często ją robiłam gdyż łatwa.Za to teraz zyskalam dodatkowe uznanie w oczach latorośli i ich przyjaciół.Dzięki temu cudownemu przepisowi KARPATKA znów zagościła w naszym domu i na pewno nie z tak wielką przerwą.Moi już mi na to nie pozwolą. Cytuj
gosia34 Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Ja czasami do kremu karpatkowego dodaję galaretkę cytrynową i krem ma wtedy bardzo fajny smaczek:) Cytuj
Dany Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Karpatka to moje ulubione ciasto. Zazwyczaj kupowałem je w sklepie bo nie bardzo potrafiłem je upiec ale jeśli tak chwalicie ten przepis twierdząc, że jest prosty i smaczny to na pewno spróbuje :wink: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 W jakiej temperaturze pieczecie ciasto :wink: Cytuj
agusia21a Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 super przepis na karpatke i warty polecenia :mrgreen: ciasto i masa wyszły super i szybko znikły z talerzyka :D pozdrawiam ;) Cytuj
Jolanta Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Upieczona i zjedzona.Zajeb....ze tak powiem .Krem rewelacja!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi