Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

składniki:

50 dag fasoli,

2 jajka,

1 duża cebula,

1 ząbek czosnku,

3 łyżki tartej bułki,

majeranek, sól, pieprz,

wykonanie:

Fasolkę (najlepiej wieczorem) zalać przegotowaną wodą. Nazajutrz ugotować.

Ostudzoną przepuścić przez maszynkę, dodać cebulkę uduszoną na tłuszczu.

Wymieszać z bułką tartą i jajkami.

Doprawić do smaku przyprawami i zmiażdżonym czosnkiem.

Formować niedużej wielkości kotleciki, panierować i smażyć na złoty kolor.

*S*M*A*C*Z*N*E*G*O*

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.