basga Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jolu-pewnie ,że możesz upiec w takiej formie,tylko trzeba zwiększyć trochę czas pieczenia-spróbuj patyczkiem-to dobry sposób :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witaj Jolu! Nie mogłam być wcześniej, Basia dobrze doradziła ja zawsze piekłam w kieksówce, daj znać jak się prezentowała. Cytuj
Jolanta Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Witaj Ina :oops: , wlasnie upieklam tulipana w formie do babki. Jeszcze nie próbowalam, ale uwazam ze smakuje tak samo jak wygláda. [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
Justyna.K Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jolanto śliczny tulipanek ci wyszedł. :oops: Cytuj
Jolanta Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Justynko bardzo Ci dziekuje :oops: Zycze Wesolych Swiat Wielkanocnych dla Ciebie i twojej rodzinki. [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
Jolanta Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wesolych Swiat Wielkanocnych [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witaj Jolu! Piękny tulipan wyszedł Tobie w formie babkowej, gratuluję i ze smaku myślę ze będziesz zadowolona. Dziękuję za złożone życzenia świąteczne, ja również życzę zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych i miłej atmosfery. Pozdrawiam Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witajcie, Upiekłam to ciasto na święta, było rewelacyjne, naprawdę. Tak dobre, że dzieci zażyczyły sobie takie samo na na niedzielę, więc nie pozostaje mi nic innego, jak upiec!! :) Gorąco polecam Cytuj
Andrea Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ja robilam 2 wersje-pierwsza oryginalna,a druga(z braku maku)-1 warstwa -kokosowa, 2 w.-kisiel zielony, 3 w.-starta na pyl czekolada,4 w-kisiel czerwony.Oczywiscie to sa dodatki do masy! Cytuj
andy8 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jolu śliczny tulipan-przepiękny i nie klapnął,jakiej mąki użyłaś :) Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam! Polu dziekuję bardzo i cieszę się że ciasto smakowało. Andrea myślę że wygląd był bardzo ładny i ciasto smaczne. Nie wypowiedziałaś się nic na ten temat. Pozdrawiam Cytuj
azi Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Wczoraj robiłam tulipana,ciasto wyszło wspaniałe. Fantastycznie prezentował się na talerzu :grin: , niestety :mrgreen: bardzo krótko.Bo wszystkim bardzo smakował. Serdecznie dziękuję za wspaniały przepis. Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Azi a ja bardzo dziękuję za wypróbowanie tego ciasta i za opinię. Pozdrawiam Cytuj
amelia1 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ineczko bardzo Ci dziękuję za przepis na smaczniutką babeczkę. Zrobiłam tylko 3 warstwy, bez maku, niestety tutaj nie mogłam nigdzie go znaleźć, ale wyszła wyśmienita. Pozdrawiam Amelia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi