Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jolu-pewnie ,że możesz upiec w takiej formie,tylko trzeba zwiększyć trochę czas pieczenia-spróbuj patyczkiem-to dobry sposób :grin:

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Witaj Ina :oops: ,

wlasnie upieklam tulipana w formie do babki. Jeszcze nie próbowalam, ale uwazam

ze smakuje tak samo jak wygláda.

[E] [E] [E] [E] [E] [E] [E]

Opublikowano

Witaj Jolu! Piękny tulipan wyszedł Tobie w formie babkowej, gratuluję i ze smaku myślę ze będziesz zadowolona. Dziękuję za złożone życzenia świąteczne, ja również życzę zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych i miłej atmosfery. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, Upiekłam to ciasto na święta, było rewelacyjne, naprawdę. Tak dobre, że dzieci zażyczyły sobie takie samo na na niedzielę, więc nie pozostaje mi nic innego, jak upiec!! :) Gorąco polecam

Opublikowano

Ja robilam 2 wersje-pierwsza oryginalna,a druga(z braku maku)-1 warstwa -kokosowa, 2 w.-kisiel zielony, 3 w.-starta na pyl czekolada,4 w-kisiel czerwony.Oczywiscie to sa dodatki do masy!

Opublikowano

Witam! Polu dziekuję bardzo i cieszę się że ciasto smakowało. Andrea myślę że wygląd był bardzo ładny i ciasto smaczne. Nie wypowiedziałaś się nic na ten temat. Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj robiłam tulipana,ciasto wyszło wspaniałe. Fantastycznie prezentował się na talerzu :grin: , niestety :mrgreen: bardzo krótko.Bo wszystkim bardzo smakował. Serdecznie dziękuję za wspaniały przepis.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ineczko bardzo Ci dziękuję za przepis na smaczniutką babeczkę. Zrobiłam tylko 3 warstwy, bez maku, niestety tutaj nie mogłam nigdzie go znaleźć, ale wyszła wyśmienita. Pozdrawiam Amelia