ina12 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Walentynko jestem zadowolona że ciasto smakowało. Wpisz gdzie są słowa kluczowe sernik i na drugiej stronie w przepisie jest sernik gotowany z dodanym zdjęciem. Jak będziesz piekła to będziesz wiedziała jak zrobić szachownicę, to ciasto też jest bardzo dobre. Napisałam dokładnie jak przełożyć żeby wyszła szachownica. Pozdrawiam Cytuj
Alinka Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 tulipan wyglada naprawde ładnie napewno go upieke pozdrawiam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
apsik Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Upiekłam keks ,który wyglądem idealnie pasuje do tego przepisu-tylko moje ciasto wykonane jest na białkach. A ,że wygląda tak samo więc zdjęcia wstawiam tutaj-jeżeli będzie ktoś ciekaw przepisu to chętnie podam. Cytuj
Kaliope Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Ja jestem bardzo ciekawa przepisu, bo keks wygląda smaczniutko i mam ochotę go wypróbować :) Cytuj
minia51 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Oj.....nie speszyć....piękniste!!! Cytuj
ina12 Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Eluniu bardzo ładny tulipan, podaj przepis na ciasto. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj
apsik Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Dziękuję za wasze zainteresowanie-przepis podałam w dziale -babki i pierniki. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Cytuj
pierogi Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam! ;) Mam pytanie: Czy zamiast „kisiel” mogę używać galaretki? Nie wiem, czy jedna torebka wystarczy? Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Z galaretką nie próbowałam, proponuję budyń wiśniowy. Cytuj
Stokrotka Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Pyszne ciasto a do tego łatwe i efektowne. Zamiast kisielu dodałam budyń malinowy (bo nic innego akurat nie miałam) i efekt był wspaniały, goście zachwyceni. Dziękuję za przepis Cytuj
dorot-k Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Ciasto jest bardzo smaczne i efektownie wygląda.Najbardziej smakuje moim dzieciom :grin: Nie przypomina tulipana,z niezrozumiałych powodów kolorki "poszły"do góry chociaż pociągnęłam przez środek grubym patyczkiem :-( Cytuj
korina176 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ciato wspaniałe ! Cała rodzinka/szczególnie córeczki zajadają ze smakiem :mrgreen: Zrobiłam w 2 keksówkach i jednej po dosłownie minucie nie było hahah Polecam ! naprawde warto zrobić...aha i jest idealnie słodkie z polewą i cukrem pudrem- takie w sam raz.Pozdrawiam Autorke przepisu :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi