minia51 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 *.*´¨)NA SZCZĘŚCIIE! ¸.•´¸.•*´¨)NA ZDROWIE! .•´,•*´¨)¸.•*¨)NA TEN ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)NOWY 2010 (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)ROK! ::::::°::::::::-D::::°:::::)°:::grin:::°:::: ::::::::°::::°:::::::::twisted:::°::::°:::::: ::::°:lol:::::::::°::::D::°:°:::-D::°:::: ...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/ ....~~~~~~~/.....~~~~~~~/ .....~~~~~~/.......~~~~~~/ ......~~~~~/.........~~~~~/ .......~~~~/...........~~~~/ ........~~~/.............~~~/ .........~~/....POZDRAWIAM.~~/ ..........~/.......GORĄCO....~/ ...........||....WSPANIAŁEJ....|| ...........||.......ZABAWY.....|| ...........||.......ŻYCZĘ......|| ...........||..................|| ...........||............|| ......./******........./****** Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 °::::SZCZĘŚLIWEGO °::::°::: :::°::::°::NOWEGO:::::::-D::°::: ::::°:):::::ROKU:::°:::°:°:::grin:::°: ░███░░░███░░▒░██░▒███░ █████░█████░░███░█████ █░░██░██░██░████░██░██ ░▒░██░██░██░░▒██░██░██ ░░██░░██░██░░░██░██░██ ░██░▒░██░██▒░░██░██░██ ██░██░██░██░░░██░██░██ █████░█████░░░██░█████ █████▒░███░▒░████░███░ Z wybiciem dwunastej -Nowy Rok nadchodzi. Niech radość przyniesie, smutki wynagrodzi. Niech Cię szczodrze obdaruje -zdrowia szczęścia nie żałuje! -I niech spełni krok po kroku -Twe marzenia w Nowym Roku o ° o°o° o ° o° °o. o o ° o o o ° o o o ° o.. °.. .o °o. ██████████████████ ██ o ° o o ° o o .██ ██o ° o o °o °o o°°██ ██░░o░░°░o░°░o░o░o.██ ██o░░°░░o░o░°░o░██ ░░░██░░░o░°░░o.░██ ░░░▒░██░o░°░o░██ ░░░░░░░██████▌ ░░▒░░░░░░██ ░░▒░░░▒░░██ ░░▒░░░▒░░██ ░░▒░░░▒░░██ ░░░░░░░░░██ ░░░░░░░██████ ▒▒░██████████████ Cytuj
ina12 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj
basga Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja także wszystkim życzę udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj
ela52 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Z Nowym Rokiem Lepsze życie. Rozpocznijmy wraz. Niech współpraca z Łaską Bożą Przeobraża nas. Silni Wiarą i Nadzieją Miłość nieśmy w świat, A dni lepsze zajaśnieją, każdy będzie rad. Cytuj
figiel Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 I JA ŻYCZĘ WSZYSTKIM POMYŚLNOŚCI W NOWYM 2010 ROKU ! ! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja również życzę wszystkim udanego nowego roku Kartka pochodzi z tej stronki https://moje-kartki.com.pl//48_0_nowy_rok.html?limit=0 Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Szczęścia, co radość daje, Miłości, co niesie pokój, Zdrowia, co rodzi wytrwałość, Wiary, co nadzieje prowadzi, Dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy. Szczęśliwego Nowego 2010 Roku dla wszystkich Forumowiczów :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi