ina12 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam wczoraj przegłądałam stronę gdzie były przepisy na malibu, na alkohol robiony z mlekiem z kondensowanym były również komentarze do przepisów. Dzisiaj chcę wejść na tą stronę i nie wiem w jaki sposób, nie mogę znależć, a to dlatego że jestem już w podeszłym wieku. Jeżeli proszę o pomoc a nie jest to strona co powinna być to przepraszam i pozdrawiam. Halina z Bydgoszczy-ina12 Cytuj
arabika Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Link do przepisu na malibu o który pani prosiła .Pozdrawiam https://www.smaczny.pl/forum/viewtopic.php?t=1558 Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Serdecznie dziękuję pani za okazaną mi pomoc. Przed chwilą wydrukowałam to o co prosiłam i jeszcze inne przepisy. Życzę pani i wszystkim którzy korzystają z tej wspaniałej strony wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, udanych wypieków nie życzę, bo zawsze są udane. Życzenia składam również pani Dorotce i panu Marcinowi- tak trzymać dalej. Pozdrawiam ina12 Cytuj
Marcin Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dziękujemy za pomoc :wink: Cytuj
arabika Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dziękuje za życzenia :wink: Życzę również wszystkiego dobrego w Nowym Roku . Serdecznie pozdrawiam Renata :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi