arabika Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Minęło ponad półtora miesiąca odkąd rozpoczęłam odchudzanie i przez ten czas zrzuciłam 3 i 1/2 kg czyli nie dużo, pomimo tego że jem bardzo mało .Niestety moja słabością są słodycze Czasami skubnę tylko coś z obiadu zjem surówkę albo samo mięso natomiast po obiedzie nie umiem sobie odmówić czegoś słodkiego do kawki :D Kupiłam w aptece preparat z chromem ma on za zadanie zmniejszać łaknienie na słodycze ,niestety u mnie on nie zadziałał :D .Jest mi bardzo ciężko ponieważ nigdy nie rozpoczynałam odchudzanie zima tylko zawsze wiosna kiedy wstępuje we mnie nowa energia i chęć do działania .Mam wtedy ochotę wyjść na spacer, wsiąść na rower albo wieczorem założyć adidasy i pobiega Z łatwością wtedy można spalić kalorie.Co z tego że w domu stoi rowerek stacjonarny jak mi się na niego nie chce wsiąść :D Mam nadziej że zima szybko minie i nastąpi u mnie 100% mobilizacji bo chcę schudnąć jeszcze 6 kg A jeśli chodzi o diete Diamondów to stosowałam ja i uważam za bardzo dobra Właściwie ktoś kto ma tendencje do tycia (tak jak ja) powinien przyjąć taki styl odżywiania i nie traktować tego w kategori diety tylko jako sposób na jedzenie Wtedy nie trzeba by było po każdej zimie zrzucać nagromadzonego tłuszczu Zacznę ją od stosować i mam nadziej że efekty będa lepsze . A co do "Sałatki Piękności" to napewno ja wypróbuje chociaż nie przepadam za płatkami owsianymi POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY I TRZYMAM ZA WAS KCIUKI :D Renata Cytuj
Jola_A. Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 najwazniejsze nie laczyc weglowodanow z bialkiem,czyli miesa z ziemniakami,ryzem czy makaronem.Jesli jemy mieso to tylko z warzywami,a jesli ziemniaki to tez z warzywami.Poza tym duzo wody mineralnej i naprawde mozna zrzucic pare kilogramow bez katowania sie.no i slodycze precz!!!Jesli chodzi o owoce to na mnie dzialaja jakos odwrotnie,jesli je jem to nie chudne. co do platkow owsianych to ja tez nie lubie,ale w tej salatce zupelnie inaczej smakuja,wogole nie czuje sie ze to platki.Arabika musisz sprobowac!!a potem ocenisz.Ta salatka jest dobra przy odchudzaniu i na ladna cere,wlosy,poprawia trawienie,troche sie kloci z dieta diamontow(bo owocow nie powinno sie laczyc z niczym,a platow z jogurtem)no ale co tam,male odstepstwa nie zaszkodza.pozdrawiam. :D Cytuj
arabika Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Wychodze własnie po zakupy więc kupie płatki owsiane i zrobie ta sałatke Dam Ci znać jak mi smakowała :D Cytuj
grażka Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Cześć Dziewczyny!!! Dawno nie zaglądałam i proszę nie tylko ja i arabika - grono zaczyna się powiększać. Ja stosując dietę 1000 kcal. chudnę ok. 3kg- 4kg. miesięcznie. Tylko rzeczywiście musi to być z ręką na sercu i na dokładkę trochę ruchu ( ja wybrałam skakankę) . Tylko wkurza mnie to notowanie. Ale chyba już się przyzwyczaiłam. Tak jak arabika lubię słodycze i to jest moją zgubą. Ja również mam problem z utrzymaniem wagi, chudnę i tyję i tak na okrągło. Mam nadzieję że udzielicie kilku wskazówek jak należy dążyć do zdobycia idealnej sylwetki i formy. Może coś z własnego doświadczenia. Pozdrawiam Grażyna. Cytuj
grażka Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Jolu podaj przepis na tę sałatkę , też chcę . Cytuj
Jola_A. Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 https://www.smaczny.pl/forum/viewtopic.php?t=2014 Cytuj
grażka Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Dzięki, to coś co lubię. Napewno skosztuję. Cytuj
arabika Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Właściwie nie stosuje już żadnej diety . Cytuj
freezer003 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 tak taki podział jest bardzo dobry.. sama taki stosuje i jest bardzo skuteczny.. można poczytać o nim więcej na mojej stronie www Cytuj
Nikita79 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 hejka ciekawi mnie jak wam sie powiodlo drogie Panie napiszcie co i jak :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi