Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie upiekłam biszkopt z karmelem i z bitą smietaną wszystko dobrze się trzymało dopóki nie zaczęlam kroic przy krojeniu karmel sie rozlewa a smietana zjeżdża wszystko robilam zgodnie zprzepisem jak to zrobic żeby siętrzymalo wszystko ładnie?

Opublikowano

sama gotuje wiecej puszek naraz i w lodowce mi to stoi bardzo długo ...a jak potrzebuje szybkie ciasto to tylko wyjmuje karmel i ucieram...bez obawy ...mozesz nawet pare tygodni trzymac go w lodowce.Tylko przed ucieraniem wczesniej go wyjmij z lodowki aby nie był za zimny...<zasada rownosci temperatur składnikow kremu>pozdrawiam...

  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam dużo przepisów w których trzeba użyć gotowanego mleka skondensowanego, ale o takim długim okresie gotowania nie jest podane i nawet nie słyszałam. Jest granica do trzech godzin tak jak napisała Dorotka. ina12

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.