ana Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ciasto-Cappucino Biszkopt: 4 jajka 3/4 szklanki cukru 1 szklanka mąki krupczatki 1 łyżeczka proszku do pieczenia Ubić białka,dodać cukier i nadal ubijać.Dodać żółtka i ubijać dalej.Następnie dodać pozostałe składniki.Ciasto piec ok.25 minut w temp.170 st.C. Masa: 3 śnieżki 2 szklanki mleka 3 łyżeczki żelatyny 9 łyżeczek kawy cappucino Żelatynę namoczyć w małej ilości wody,śnieżki ubić,dodać kawę cappucino,żelatynę lekko podgrzać,wlać do masy i wymieszać.Wylać na biszkopt i posypać tartą czekoladą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.