Gość annatarasiewicz Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Składniki: 2 duże pory 1 puszka kukurydzy 1/2 szklanki rodzynek 2 łyżki majonezu Wykonanie: Pora należy pokroić w plasterki, rodzynki sparzyć i osączyć, wymieszać razem z porem, dodać kukurydzę i doprawić majonezem. Sałatka gotowa! :wink: Cytuj
agadir Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Szybka sałatka do wykonania :wink: Cytuj
gosiek50 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja jeszcze dodaje gotowane jajka jest delikatna.Pozdrawiam Cytuj
Gość bosiu19 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Naprawde dobra sałatka :D Pozdrawiam Cytuj
Anna22 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Uwielbiam sałatki i surówki z pory. Szkoda ,że dopiero dziś przeczytałam ten przepis. Ale na pewno wkrótce taką zrobię. Cytuj
Bernimek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ta sałatka świetnie pasuje do pieczonego karczku na zimno. B*O*M*B*A* Cytuj
Marcin Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 A mi się w tej sałatce podoba mieszanina pora i rodzynek. W ogóle bardzo ciekawe smaki wychodzą po dodaniu rodzynek do sałatek, które niekoniecznie są słodkie. Ostatnio jadłem coś podobnego - chyba była to sałatka z kurczaka z dodatkiem rodzynek - pycha :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi