beacia65 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam.Jestem całkiem nową na forum.Znam się trochę na gotowaniu,dlatego chcę się z wami podzielić moimi przepisami.Na początek przepis na mój GYROS; -filet z kurczaka(pokroić w kostkę i usmażyć doprawić solą i przyp.gyros) -ogórki konserwowe-poszatkować na talarki -por-pokroić -czerwoną fasolkę z puszki -kapustę pekinską-drobno poszatkować -majonez,kethup pikantn,naturalny jogurt-wszystko wymieszać dodając ostrą i słodką paprykę. Wszystko układać warstwami,polewając sosem.można też pokroić w kostkę świeżą czerwoną i żółtą paprykę.Jest super. :wink: :wink: Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ja znam podobny przepis, ale nie daje pora, a zamiast fasoli kukurydzę, uważam ze jest przepyszne :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi