ania320 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 :wink: witam dawno mnie nie było ale nadrabiam zaległości powodem mojej nieobecności jest moja 3tygodniowa córeczka Agnieszka :wink: wszystkich pozdrawiam serdecznie Cytuj
Magdalena Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Gratulacje Aniu!!!! :wink: Cieszymy się Twoją radością życia Agnieszką! Brawo!pozdrawiam Ciebie i córeczkę wszystkiego dobrego !!!zdrówka najwięcej Pa! :wink: Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witamy witamy :wink: Aniu i gorąco pozdrawiamy Ciebie i Twoją córeczkę :wink: :wink: :D Cytuj
ania320 Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 :D :D :D dziękuję dziękuję dziękuje :D :D :D :D :D :wink: :D :wink: pozdrawiam :wink: :D :D :D Cytuj
ania320 Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 :D witam wszystkich serdecznie mam WIELKĄ PROŚBĘ wkrótce szykują się CHRZCINY mojej AGNIESZKI w wielkanoc - moze ktoś zaproponuje mi czym gości ugościć np. czymś nowym bo przy kazdej okazji swięta czy uroczystości które miałam to znają moją kuchnię - moze moja rodzinę dzięki Wam zaskoczę pozdrawiam i czekam na propozycję :D Cytuj
ania320 Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 :D :D :D kochani ja :D czekam na propozycję zbliża się tłusty czwartek będziemy kupować paczki czy smażyć ? ja będę smażyć może dostanę jakiś przepis pozdrawiam wszystkich a szczególnie włascicieli smaczny pl :D Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 To ja może wyjdę z propozycją przepisów Forumowiczów Smacznego: :D pączki z ziemniaków :D pączki ekspresowe :D pączki z serków homogenizowanych :D pączki tradycyjne A może Ty Aniu masz jakiś własny sprawdzony przepis na pączki :D :D Cytuj
ania320 Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 :D Witam serdecznie nie było mnie bo :D komputer był uszkodzony no, ale teraz jestem pączki ja robię zawsze na oko :D :D teraz mam remont w domu zbliżają się święta i CHRZCINY AGNIESZKI mojej córeczki pozdrawiam pa Cytuj
Gość Przyszla Glowa Rodziny Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam wszystkich .Jest to moj pierwszy post na tym forum , nie chcialem zakladac osobnego tematu zeby nie zasmiecac.Otoz mam 23 lata i chce nauczyc sie gotowac .Dotychczas w domu gotowaniem zajmowala sie moja mama ale odkad postanowilem sie usamodzielnic musze sam zaczac cos pichcic . Przyznaje ze moje pojecie o gotowaniu jest zerowe . Tak wiec wybaczcie jezeli zadam wam pytania ktore beda sie wam wydawac smieszne a moze nawet glupie . Jestem pelen zapalu i mam nadzieje ze mi sie uda . Podobno trening czyni mistrza :D . Pozdrawiam wszystkich . Cytuj
ania320 Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 :D witam Cię głowo rodziny pieczenie gotowanie wcale nie jest trudne :D przepisy w smaczny pl. są świetne dużo korzystam i zawsze się udaje pozdrawiam Cytuj
Gość Przyszla Glowa Rodziny Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Czesc Ania , dzieki Ci jako pierwszej osobie ktora odpowiedziala na moj post . Tak jak pisalem wczesniej jestem na etapie przegladania forum . Mam nadzieje ze znajde jakis przepis ktory bedzie ok dla mnie jako poczatkujacego . Pozdrawiam Cytuj
Dorota zza plota Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 pozdrawiam serdecznie. tu znajdziesz na pewno fajne przepisa :D Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Serdeczne witam Przyszłą Głowę Rodziny :lol: - myślę, że znajdziesz na naszym forum wiele ciekawych i nieskomplikowanych przepisów. Życzę powodzenia :lol: Pozdrawiam :lol: Dorota Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi