halina mlodzieniak Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Bardzo sie ciesze ze babka smakowala, a tak na marginesie trzeba uwierzyc w swoje możliwosci . Pozdrawiam Cytuj
figiel Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Dzisiaj dostałam niespodziewanie majstrów i musiałam szybko coś wymyślic do kawy ...padło na tę smaczną i szybką babkę .Zdjęcie na krótko przed degustacją :) ...polecam na wielkanoc . 1 Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Piekna ta babeczka. Dzieki ze wstawilas fotke bo ja mimo tego ze ta babke pieke bardzo czesto jakos nie pokwapilam sie by umiescic fotke. Bardzo dziekuje. Pozdrawiam Cytuj
figiel Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Dziękuję :sad: Aniu babeczka jest puszysta i smaczna ,jezeli jej jeszcze nie piekłaś to warto :sad: .....Halinko ja ją tez dość często piekę ,dałam przepis dalej i wszystkim wychodzi zawsze extra .Dzisiaj była okazja ,żeby zrobić fotkę i zachęcić do upieczenia :sad: ...POZDRAWIAM !!!!! ps. babka została zjedzona na jedno posiedzenie ;) Cytuj
igas1 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 MI NIE WYSZŁO TO CIASTO ;) NIE WIEM DLACZEGO :sad: WOGÓLE WYROSŁO BARDZO KRZYWO, NISKO I NA DODATEK ZAKALEC :sad: :sad: :sad: Cytuj
andy8 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Igas mnie też często w babkach wychodzi zakalec dlatego zawsze mam duże obawy przed robieniem ciasta ucieranego,czasami zamieniam mąkę na krupczatkę i wtedy wszystko jest ok. ;) Cytuj
Cadia Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wlasnie skorzystalam z tego przepisu i dwie foremki stoja w piekarniku ;) Zobaczymy czy wyjda 🙂 Cytuj
andy8 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Cadia no i jak udały się wypieki? Cytuj
Cadia Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 udaly sie wypieki :) zrobilam z podwojnej porcji i wyszly sliczne i pyszne 🙂 akurat mialam cioteczke na kawie i od razu chciala przepis ;) Zostawilam jedna foremke jak Luby przyjedzie zeby sprobowal - a co , niech widzi, ze sie staram :) :) tylko jak tu te foremke upilnowac do wieczornej kawy :-( Cytuj
basga Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 I ja skusiłam się na tą babeczkę.Taka codzienna wersja,bez polewy.Wyszła mega puszysta.Zamiast mąki pszennej dałam krupczatkę.Ode mnie 5 za przepis! Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Ja swoją babkę upiekłam z połowy porcji i na wierzch rozłożyłam utarte jabłka z rodzynkami i wszystko zalałam galaretkami :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 No i upiekłam kolejną babkę z tego przepisu,a tym razem przełożyłam ja masa jogurtową cytrynową i smakuje rewelacyjnie :) Dziękuję autorce za podzielenie się przepisem :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 U mnie znowu zagościła ta babka ale tym razem z budyni czekoladowych przełożona masą ananasową :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.