Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie trafiłam na forum poświęcone temu co uwielbiam ponad wszystko, czyli gotowaniu :wink: Link wypatrzyłam w profilu Doroty na innym forum. Mam na imię Dominika, niedługo stukną mi 22 latka. Gotowanie, jak już napisałam to moja pasja. Uwielbiam nowe przepisy i nowe smaki. Rodzina zwykle patrzy z niepokojem na moje nowe pomysły a momenty natchnienia raczej przeczekuje poza kuchnią, ale z efektów wszyscy są zadowoleni. Ale skromnie to zabrzmiało :wink: Pozdrawiam wszystkich ciepło :wink:

Opublikowano

Cześć! Dominczko ! Masz na imię tak jak moja kochana córcia jest starsza o rok.Wszystkie Domniki to równe babeczki ,cieszę się że lubisz gotować . Pozdrawiam gorąco Magdalena PA!! :wink:

Opublikowano

Witaj Dominiko!

Ja też jestem nowa na tym forum i jestem bardzo zadowolona ,że trafiłam na tą stronę.

Od niedawna jestem mężatką , staram się gotować potrawy smaczne i kolorowe. A dzięki tej stronie mam nadzieję ,że podciągnę się w pieczeniu ciast bo to niestety wychodzi mi najgorzej.

Serdecznie pozdrawiam .

Ania

Opublikowano

Serdecznie witam nowe Forumowiczki Dominikę i Anię :D Cieszę się, że Forum Smacznego jest tym czego szukałyście :wink: . Mam nadzieje, że natraficie tutaj na ciekawe i godne polecenia przepisy, ... a może dorzucicie tutaj coś innego, nowego, własnego i wypróbowanego :wink: ... a więc czekam ... :wink: Pozdrawiam Was gorąco i życzę udanych wypieków :D Ps. Serdeczne pozdrowienia dla Przyjaciółki Smacznego - Magdalenki :D :D :D

Opublikowano

Witam i ja wszystkich, też jestem u Was od niedawna!!! Zamieściłam już kilka swoich wypróbowanych przepisów, a zanim się tu pojawiłam z wielu przepisów z forum skorzystałam. Gotowanie to naprawdę frajda dla mnie!!! Życzę wszystkim i początkującym i zaawansowanym kucharczykom dobrej zabawy w kuchni!!!

Opublikowano

Witam Cię Sikorko2 bardzo serdecznie :D Widziałam i czytałam Twoje przepisy, i muszę powiedzieć, że są 'całkiem całkiem', czyli bardzo ciekawe :D. I mają w sobie coś takiego.....'smacznego' :wink: . Moją uwagę szczególnie przyciągnął farsz do naleśników oraz ciasto Rafaello z masą z bułek - hmm ... jestem bardzo ciekawa jak smakuje taka masa z bułek. Więc w najbliższej przyszłości muszę je wypróbować :wink: Pozdrawiam i czekam na kolejne ciekawe przepisy :D :wink: :D Dorota

Opublikowano

Cześć!! Dorotko!! Teraz nie mam czasu na częste odwiedziny ,praca.Ale zawsze jak jestem na necie to tu zaglądam .Stronka jest moją pierwszą jaką odwiedziłam , a lubie kulinarne . :wink: Trzymajcie się ciepło Pa !!!Magdalena :wink:

Opublikowano

Dorotko!!! Przepisy pojawią się napewno, nie zawsze mam czas by je pisać, sama wiesz wolę stać w kuchni, no i jeszcze jestem kobieta pracująca!!! Ale jeszcze jedna sprawa taka do wszystkich, już dziś o tym pisałam, żeby nie pisać bez sensu takich samych, albo bardzo podobnych przepisów i to dzień po dniu!! Dziś już kilka takich powtórzonych znalazłam i nie tylko tych co ja napisałam. Przecież można dodać coś od siebie i wiadomo, żę przepisy są napewno sprawdzone!!! :wink: