didloo Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Składniki puszka tuńczyka puszka kukurydzy konserwowej 1 papryka 1 ogórek konserwowy lub kiszony ok. 10-15 dag sera żółtego ewentualnie puszka groszku konserwowego( jak ktoś lubi) majonez ( najlepszy kielecki) sól, pieprz Wykonanie Paprykę i ogórek drobno pokroić. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Potem dodać resztę składników i wszystko wymieszać. Smacznego!!! :D Cytuj
Gość Habibi79 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Majonez ketrzynski jeszcze lepszy:) Cytuj
didloo Opublikowano 13 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Takiego nie znam,ale próbowałam wielu innych i nadal dla mnie "kielecki" jest the best! :D Cytuj
asienka77 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ja do tej sałatki dodaję jeszcze ryż,czasami cebule,albo drobno pokrojony szczypiorek i zawsze wszystko znika z salaterek :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi