Dorunia Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Jolu,żeby zrobić te lody czekoladowe to wystarczy dodać zamiast zwykłej śnieżki śnieżkę czekoladową i już są gotowe lody...ja robiłam już z różnymi smakami śnieżki i wszystkie są smaczne. Pozdrawiam :-D Cytuj
Jolanta Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Dziekuje Halinko za pochwale naprawde te lody sa pyszne,tylko musze dokupic wiecej foremek bo kupilam tylko jedna na wyprobowanie. Doruniu dzieki za porade tylko mam maly problem bo bede musiala chyba sobie zamowic takie sniezki wielosmakowe bo tunie ma takich nie raz mam problem z kupnem produktow takich jak sa w Polsce :-D . Pozdrawiam was. :-D [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 ciesz sie, że wam smakują. super,też ze znalazłyście swoje sposoby na te lody :-D. zachęcam tych któzy są niezdecydowani Cytuj
renigliwice Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A cukru to 1,4 szklanki, czy 1/4 szklanki? Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Reniu cukru ma być 1/4 szklanki. Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 tak oczywiscie ze 1/4 szklanki cukru. przepraszam za pomyłkę. już wszystko poprawiłąm. Cytuj
Gość Oleńka Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam :-D to mój pierwszy post na tym forum :-D wypróbowałam ten przepis na lody - wyszły super, ilościowo dokładnie litr :-D dziekuje za recepturę i pozdrawiam :-D oto moje lody Cytuj
renigliwice Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Lody są bardzo dobre. Świetny przepis Pszczółko!!! Dziękuję i pozdrawiam. Renata :-D Cytuj
marzycielka Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 ja dzisiaj zrobiłam te lody,są smaczne.Polecam. Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 ciesze się, że smakują ;) teraz podobno jest w Polsce upał, więc zachęcam do zrobienia lodów. ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Nareszcie ja zrobiłam te lody, są bardzo smaczne i dziękuję Pszczółko za przepis. Teraz skorzystam z porady Doruni i będę robić różne smaki. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja robiłam już różne smaki tych lodów,śmietankowe,waniliowe,truskawkowe,czekoladowe,a nawet jagodowe,ale ja robię z jogurtu naturalnego,a nie z serka homo,ale reszta taka sama jak w przepisie pszczółki...dla nas najlepsze są truskawkowe i jagodowe. Pozdrawiam ;) Cytuj
renigliwice Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 A jak Doruniu robisz czekoladowe? Chodzi mi o uzyskanie takiego mocno czekoladowego smaku. ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Dodaję śnieżkę o smaku czekoladowym i jeszcze odrobinę kakao,a na wierzch rzucam albo orzeszki,albo kawałeczki czekolady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi