broker Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dzięki za przepis. Muszę go sprawdzić :-D Cytuj
igas1 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zrobiłam wczoraj tą zupę, wyszła super! Nie spodziweałam się, że będzie aż tak dobra. Jest fajna bo naprawde coś innego. POLECAM !!!! Cytuj
mart Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 zaskoczyl mnie smak tej zupy, pyszna! zamiast koncentratu(nie mialam) dodalam swieze pomidory i troche keczupu i bez fasoli, zamiast tego dodalam ziemniaki i marchewke, polecam bo bardzo smaczna :mrgreen: Cytuj
Gość siwola Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 zupka świetna , zrobiłam tylko zmięskiem i ziemniakami. Bardzo polecam !!! Cytuj
Larte Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 (edytowane) Zupka rzeczywiście rewelacyjna :) Wczoraj weszłam na forum w poszukiwaniu natchnienia na dzisiejszy obiad. Wiedziałam tylko, że chcę zupę. I trafiłam tu. Mnie smakuje, ciekawa jestem, czy reszcie domowników też :razz: Oprócz podanych składników dodałam jeszcze 2 pokrojone ziemniaki i marchewkę :) Edytowane 31 Marca 2011 przez Larte Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi