minia51 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Dziękuję za szybką odpowiedź.pozdrawiam. Cytuj
gosia34 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Dziękuję bardzo za odpowiedż i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
gosia34 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ciasto zrobione i już się chłodzi, jutro będzie do porannej kawki. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Mam nadzieję, że będzie smakować - smacznego :grin: Cytuj
minia51 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Dziś upiekłam to ciasto. Domownicy zaczęli jeść jeszcze przed polaniem polewą. Jest pyszne! co prawda w jednym rogu siadł mi trochę biszkopt, ale smak ciasta zamazał ten mankament. Dzięki za przepis! Pozdrawiam Cytuj
Kasiulek Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zrobiłam ciasto ;) jest strasznie słodkie. A poza tym nie wiem jakim cudem ale się zagapiłam i zamiast pół szkalnki mleka dolałam półtora ;/ krem był trochę żadki. Ale to nic!! Zjedliśmy :grin: Cytuj
gosia34 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ciasto zjedzone ,było super dobre. Zamiast polewy posmarowałam wierzch ciasta kremem i posypałam potartą czekoladą. Cytuj
apsik Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ja także w końcu skusiłam się na to ciasto i ...jest pyszne,masa w smaku to naprawdę milki way. Muszę pochwalić też biszkopt bo jest zarazem puszysty i wilgotny.Masa faktycznie jest bardzo słodka,ale polewa z gorzkiej czekolady łagodzi lekko słodycz i do gorzkiej kawki jest w sam raz. Polecam gorąco i dziękuję za przepis. :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi