renigliwice Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Piekłam to ciasto też z przepisu Kasieni. Bardzo nam smakowało. Jest ono lepsze na drugi dzień. Polecam. Renata :razz: Cytuj
Jolanta Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 superrrr!!!!!!!!!!!!moja rodzinka zadowolona wczoraj robilam a dzis go juz nie ma :razz: Cytuj
thallia Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Upiekłam to ciasto i to jest strzał w dziesiątke:))) Jest naprawde pyszne. Dzieciaki powiedziały, że masa naprawdę przypomina prawdziwe milky way. Biszkopt zrobiłam z przepisu Zazuli. Wszysttko bylo okey, ale jakos mi nie wyrósł za duży. Dlaczego? Co robie zle ze mi biszkopty nie rosna. Najpierw urosna potem opadają:grin: Ale ciasto ogolnie jest na szóstkę! Dziękuję serdecznie za podanie tego przepisu na forum. Cytuj
Agula Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Czy można dodać mleko w proszku odtłuszczone granulowane? mam kupione właśnie takie i mam wątpliwości czy będzie ok? Proszę o szybką odpowiedź!!! Cytuj
biedroneczka Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Aga czytalam na innych forach i takie tez dodaja. Niektórzy przecierają przez sitko moze sprobuj. Cytuj
Agula Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Nie mam wyjścia. dzięki spróbuję. Cytuj
ainoh7 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 koleżanka chciała ten przepis ..jest tylko pytanie jak długo piecze sie ten biszkopt i na ile stopni? Cytuj
Pączuszek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 To jest przepyszne ciasto ,ja chyba za często robiłam i teraz muszę obywać się smakiem. Cukrzyca nie pozwala na łakocie.Przykro ale taka prawda. Jednak gdy siadam do kompa nie mogę oprzeć się wejścia na tą stronę , to moja ulubiona strona Cytuj
marzycielka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ja również uważam podobnie jak moja poprzedniczka,że ciasto to jest pycha;już dawno co prawda go nie robiłam,ale gdy zrobię "Milky Waya"to wszyscy chwalą i szybko znika,także polecam. Cytuj
Jagodka Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zazulka, ciasto wysmienite, dziekuje za przepis Cytuj
gosia34 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 U mnie w sklepie jest tylko mleko w proszku ale granulowane,czy takie można użyć do tego ciasta? Cytuj
minia51 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Cz to są proporcje na dużą blachę? chcę go upiec.Kto mi odpowie? Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ja piekłam już to ciasto, i piekłam je na tradycyjnej dużej formie, a kakao dałam 2-3 łyżki (to zależy jakie kakao dodajemy, jak DecoMorreno to wystarczą 2 łyżki). Masę robiłam z mlekiem pełnym, ale myślę, że z granulowanym też można spróbować. Powodzenia ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.