wikimaki Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 kto wie jak zrobić swieżonkę. Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 trzeba tłuste mięso np boczek, pachwinę pokroic, wrzucic na rozgrzany olej, przyprawić (sól, pieprz, vegeta), pokroic cebule i wrzucić na patelnie gdy mięso będzie robić się miękkie Cytuj
Pączuszek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Trochę tłustego mięska wrzucić do garnka trochę się wytopi, ale nie za mocno, podlać wodą niech się dusi do miękkości. Dodać cebulki i na koniec trochę wątróbki. Pycha i chora wątroba to wytrzyma. Cytuj
wikimaki Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 moi kochani dziękuję jutro to zrobię pa.pa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.