halina mlodzieniak Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 1 KG BIALEJ KILEBASY 30 DKG BOCZKU WEDZONEGOSUROWEGO W PLASTRY OREGANO ESTRAGON SOL, PIEPRZ, PAPRYKA, CEBULA LASECZKI KIELBASKI DZIELIMY NA POL I OWIJAMY KAZDA W PLASREREK BOCZKU. TAK PRZYGOTOWANA UKLADAMY DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO. NA KAZDY KAWALEK KLADZIEMY KRAZEK CEBULI I POSYPUJEMY PRZYPRAWAMI. MOZNA KLASC WRSTWAMI JAK SIE NIE ZMIESCI NA JEDNEJ POWIERZCHNI,. PRZYKRYTE NACZYNIE WKLADAMY DO PIEKARNIKA ZIMNEGOI PIECZEMY OD 35- 50 MIN. NAPRAWDE PYSZNE , MOZNA SPOZYWAC ROWNIEZ NA ZIMNI. AHA, NIE MUSI TO BYC 1 KG KILEBASY, WEDLUG UZNANIA. SMACZNEGO!!!! :D :D :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.