halina mlodzieniak Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 1 KG MIESA I DOPRAWIAMY TAK JAK NA MIELONE. DO TEGO DODAJEMY USMAZONE PIECZARKI I WYRABIAMY. GOTOWE ROZKLADAMY NA FOLIE ALUMINIOWA , W SRODKU UKLADAMY WZL€Ż POLOWKI JAJ, ZAWIJAMY JAK ROLADE. ZAPIEKAMY OKOLO 45 MIN. GOTOWE KROIMY JAK ROLADE. PYSZNE ZAROWNO NA CIEPLO JAK I NA ZIMNO SMACZNEGO !! :wink: :wink: :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.