pszczółka maja Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Ciasto na naleśniki robimy tradycyjnie tak jak kazdy robi tylko bez dodatku cukru. Smażymy naleśniki. Składniki: parówki cienkie, ser, jajko, bułka tarta, ketchup Parówki gotojemy. Ciepłe układamy na ciepłe nalesniki, układamy na parówki plasterki sera i zawijamy nalesnika. Maczamy naleśnik w jajku i bułce tartej. Podsmażamy (żeby były chrupiące). Polewamy ketchupem. Danie bardzo proste i smaczne. donbrze nadaje się na impreze. Ja robiłam to danie na sylwestra (tylko zawijałam naleśnika w koperte) i bardzo wszystkim smakowało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.