EdytaPłonka Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Składniki 1 puszka kiełków soi lub kiełków fasolki mung 1 puszka kukurydzy 1 puszka fasoli czerwonej jaś majonez 0.5 kg wędzonej ;iersi z indyka zielona pietruszka przyprawy Wykonanie: kiełki ,kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy,szynkę pokroić w grubsze paseczki,pietruszkę pokroić,dodać majonez i przyprawy.Schłodzić w lodówce.(Lepiej nie próbować samych kiełków są niedobre,ale w sałatce smakują doskonale)Jest naprawdę bardzo smaczna.Polecam!SMACZNEGO! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.