aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 1/2KG PIECZAREK 4 KOSTKI ROSOŁU DROBIOWO-WARZYWNEGO ZIEMNIAKI WG UZNANIA 1/2 KG MIELONEGO MIĘSA PRZYPRAWA DO KOTLETÓW MIELONYCH NP FIX WINIARY PRZYPRAWA W PŁYNIE MAGGI TROCHĘ ŚMIETANY O MASŁA 2L WODY ZAGOTOWAĆ Z KOSTKAMI ROSOŁOWYMI.PORY POKROIĆ W PLASTERKI, ZESZKLIĆ NA MAŚLE.PORY, PIECZARKI I ZIEMNIAKI POKROJONE WCZEŚNIEJ W KOSTKĘ DODAĆ DO ZUPY. DO MIELONEGO MIĘSA DODAĆ PRZYPRAWĘ DO KOTLETÓW I PRZYRZĄDZIĆ JAK NA KOTLETY, ALE BEZ BUŁKI. FORMOWAĆ MALUTKIE PULPECIKI I WKŁADAĆ DO ZUPY, GOTOWAĆ OK 20MIN. DOPRAWIĆ MAGGI I ZABIELIĆ ŚMIETANĄ. Cytuj
Anna22 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Takiej zupki jeszcze nie jadłam . Ale przepis zapamiętałam i w najbliższych dniach będę ją jeść. Cytuj
Bernimek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Dawno temu jadłam tę zupkę i była bardzo smaczna i pożywna! Dziekuję Anetce za przypomnenie przepisu! Cytuj
Anna22 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Zupka ugotowana i zjedzona . Smakowała. Wyszła mi troszke mdła bo akurat nie miałam maggi ale popieprzyłam i dodałam kilka kropel soku z cytryny i natkę pietruszki, co sprawiło ,że smak zrobił się bardziej wyrazisty. Pozdrawiam :) :) :oops: Cytuj
aneta26 Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Bardzo mnie cieszy żę zupka smakowała, ja dzisiaj serwuję ją na obiadek. :) :) Cytuj
gosiek50 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zupka zapowiada się smakowicie , zrobie ją w najbliższym czasie. Takie pulpeciki dodaje też do zupy ogórkowej ,jest bardzo dobra i pożywna. :-) :-) :) Pozdrawiam Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ciekawy przepis. Muszę go także wypróbować!!! Cytuj
gosiek50 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dziś na obiadek zrobiłam zupę pieczarkową z pulpetami , i muszę przyznać że wszystkim smakowała , a po zupce został tylko pusty garnek. :mrgreen: :shock: :oops: Pozdrawiam serdecznie Cytuj
bell Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Gratuluje przepisu,-wypróbowałam:-),zupka bardzo smaczna .Nie było osoby w moim domu,by nie poprosiła o dokładkę:grin: pozdrawiam Cytuj
Edytka78 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A ile mniej więcej ma być tych porów? Cytuj
Jesi Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Pycha ta zupa !!! Brakuje mi pomysłów na zupy, a zapomniałam o pieczarkach. Dzięki :eek: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi