aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 1/2 KG CEBULI 4 DUŻE OGÓRKI KISZONE 1/2 KG PAPRYKI KOLOROWEJ 1/2 KG KIEŁBASY 1/2 KG PIECZAREK 1/2 SZKL KECZUPU 1 PUSZKA CZERWONEJ FASOLI SÓL, PIEPRZ 1ŁYŻKA ZIARENEK SMAKU WINIARY OLEJ KAŻDY ZE SKŁADNIKÓW DUSIMY OSOBNO NA OLEJU I PRZEKŁADAMY DO RONDLA, DO KTÓREGO NA KOŃCU WSYPUJEMY FASOLĘ. NASTEPNIE DODAJEMY ZIARENKA SMAKU, SÓL, PIEPRZ I KECZUP.JESZCZE CHWILĘ PODGRZEWAMY. MOŻNA SPOZYWAĆ NA CIEPŁO I ZIMNO. :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.