aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 2 PUSZKI MLEKA ZAGĘSZCZONEGO NIESŁODZONEGO PO OPAKOWANIU GALARETKI CZERWONEJ, ZIELONEJ, ŻÓŁTEJ,POMARAŃCZOWEJ DO OZDOBY JA UŻYWAM BRZOSKWIŃ I JASNYCH WINOGRON KAŻDĄ GALARETKĘ ROZPUŚCIĆ ODDZIELNIE W 400ML WODY, OSTUDZIĆ. SCHŁODZONE MLEKO UBIĆ NA PIANĘ, PODZIELIĆ NA 4 CZĘŚCI, KAŻDĄ WYMIESZAĆ Z OK. 1/2 SZKLA GALARETKI.DO TORTOWNICY WYLEWAĆ NA PRZEMIAN WARSTWY PIANKI I GALARETKI. JA ZACZYNAM OD CZERONEJ PIANKI, CZERWONA GALARETAKA, ZIELONA PIANK, ZIELONA GALAR.POMARAŃCZOWA PIANKA I GALARETKA, ŻÓŁTA PIANKA, NA TO OWOCE I ŻÓŁTA GALARETKA. ŚWIETNE! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.