aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 2 0PAKOWANIA KRAKERSÓW CEBULOWYCH LAJKONIK 40DAG MIELONEGO MIĘSA 10 DAG ŻÓŁTEGO SERA 2 POMIDORY 2 ŁYZKI OLEJU 3 ŁYŻKI KECZUPU CEBULA SÓL, PIEPRZ CEBULĘ W KOSTKĘ, ZESZKLIĆ NA OLEJU, DODAĆ MIĘSO, PODSMAŻYĆ. DODAĆ KECZUP, PRZYPRAWIĆ. BLACHĘ WYŁOZYĆ PAPIEREM, UŁOZYĆ WARSTWĘ KRAKERSÓW, A NA NICH CZĘŚĆ FARSZU I POŁOWĘ SERA ŻÓŁTEGOSTARTEGO NA TARCE.PRZYKRYĆ KRAKERSAMI WYŁOŻYĆ RESZTĘ FARSZU, KRAKERSY, PLASTRY POMIDORÓW, SER ŻÓŁTY. ZPIEKAĆ W 160'C AŻ SER SIĘ ROZPUŚCI. Cytuj
Bernimek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Musze wypróbować ten przepis - zapowiada się smacznie i nietypowo !!! :D Cytuj
Bernimek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam tylko jedno pytanko - jaka to ma być blaszka ? Cytuj
aneta26 Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 BLASZKA TYPOWA JAK DO CIASTA :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.