aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 CIASTO: 3SZKL MĄKI MARGARYNA 4ŻÓŁTKA 1SZKL CUKRU CUKIER WNILIOWY 21/2ŁYŻECZKI PROSZKU DO PIECZENIA 2ŁYŻKI ŚMIETANY 2ŁYŻKI MĄKI KRUSZONKA: 2SZKL MĄKI 3/4 MARGARYNY 1SZKL CUKRU PUDRU 11/2 ŁYŻECZKI PROSZKU DO PIECZENIA JABŁKA GALARETKA CYTRYNOWA ZAGNIEŚĆ CIASTO, SCHŁODZIĆ. W TYM CZASIE WYROBIĆ SOBIE KRUSZONKĘ ORAZ ZETRZEĆ JABŁKA NA TARCE PODSMAŻYĆ DODAĆ GALARETKĘ.SCHŁODZONYM CIASTEM WYŁOŻYĆ BLACHĘ POSYPAĆ KASZĄ MANNA ALBO BUŁKĄ TARTĄ NA TO JABŁKA I KRUSZONKA. NAJLEPSZA SZARLOTKA MOIM ZDANEM :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.