Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CIASTO: 3SZKL MĄKI MARGARYNA 4ŻÓŁTKA 1SZKL CUKRU CUKIER WNILIOWY 21/2ŁYŻECZKI PROSZKU DO PIECZENIA 2ŁYŻKI ŚMIETANY 2ŁYŻKI MĄKI KRUSZONKA: 2SZKL MĄKI 3/4 MARGARYNY 1SZKL CUKRU PUDRU 11/2 ŁYŻECZKI PROSZKU DO PIECZENIA JABŁKA GALARETKA CYTRYNOWA ZAGNIEŚĆ CIASTO, SCHŁODZIĆ. W TYM CZASIE WYROBIĆ SOBIE KRUSZONKĘ ORAZ ZETRZEĆ JABŁKA NA TARCE PODSMAŻYĆ DODAĆ GALARETKĘ.SCHŁODZONYM CIASTEM WYŁOŻYĆ BLACHĘ POSYPAĆ KASZĄ MANNA ALBO BUŁKĄ TARTĄ NA TO JABŁKA I KRUSZONKA. NAJLEPSZA SZARLOTKA MOIM ZDANEM :D

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.