aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 5ŻÓŁTEK 1SZKL CUKRU PUDRU 1BUDYŃ WANILIOWY 1SZKL MLEKA 1 GALARETKA OWOCOWA 2PACZKI BISZKOPTÓW 1MARG PALMA(NAJLEPIEJ 1/2PALMY+1/2 MASŁA) ŻÓŁTKA UTRZEĆ Z CUKREM ROZBIĆ Z CZĘŚCIĄ MLEKA I BUDYNIEM , WLAĆ NA GOTUJĄCE MLEKO. WYSTUDZIĆ I UCIERAĆ Z TŁUSZCZEM. BISZKOPTY MACZAJĄ W GALARETCE UKŁADAĆ W TORTOWNICY WARSTWAMI: BISZKOPTY, MASA, BISZKOPTY , ZALAĆ GALARETKĄ. Cytuj
andy8 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Pyszny lodowiec w moim wykonaniu :D Cytuj
viola32 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 A co to za ciemna masa miedzy biszkoptami a masa budyniowa?Nie ma jej podanej w przepisie? Cytuj
basga Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Może to masa podzielona na 2 części i jedna z dodatkiem kakao jest? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.