Sikorka2 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 30 dag mięsa z kością marchewka pietruszka seler cebulka 1/2 czerwonej papryki 2 łyżki kaszy gryczanej łyżeczka koncentratu pomidorowego sól, pieprz, przyprawa do zup Ugotować mięso, do wywaru dodać kaszę i startą włoszczyznę, pod koniec gotowania dodać pokrojoną paprykę, papryka musi być miękka, ale nie może się rozgotować, dodać koncentrat i pokrojone wcześniej ugotowane mięso, przyprawić, można dodać natkę pietruszki , jak ktoś lubi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.