halina mlodzieniak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 -ogorek konserwowy -fasolka czerwona z puszki -pieczarki konserwowe - groszek konserwowy -majonez ogorek w kostke , pieczaki tez w kostke, reszte skladnikow dolozyc , majonez, troszke pieprzu, naprawde szybka i smaczna. smacznego :D Cytuj
Sikorka2 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Niezapowiedziani goście na kolację i ta sałatka to niezłe wyjście awaryjne. Wczoraj ją zrobiłam, a żeby było jeszcze szybciej to pieczarki pokroiłam w plasterki i przez to wyglądała bardzo efektownie!!! Dziękuję Halinko!!!! :D Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 bardzo sie ciesze , ze smakowala :D Pozdrawiam !! Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Zrobiłam tę sałatkę, ale troszeczkę ją urozmaiciłam i dodałam do niej jajka, była bardzo dobra. Sałatka ta ma to do siebie, że szybko się ją przygotowuje, ale równie szybko znika :D Halinko, dziękuję za przepis :D Pozdrawiam Dorota Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi