Justyna 25 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Składniki: 6 kotletów schabowych 3 duże pory (białe części) 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka ketchupu 1 łyżka vegety sól pieprz olej do smażenia panierka Wykonanie: Schabowe rozbić dość cienko posolić popieprzyć Pore pokroic w talarki wrzucić do garnuszka i dusić aż zmięknie dodać koncentrat ketchup i vegete wymieszać.Nadzienie wkładać z jednej strony kotleta drugą docisnąć dobrze zapanierować smażyć na małym ogniu. Cytuj
Dorota zza plota Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 az slinka leci :D :D :D :D Cytuj
arabika Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zrobiłam wczoraj na obiad schabowe z pora Musze przyznać -bardzo smaczne kotleciki. :D Dodałam tylko troszke mnie wegety i pod koniec smażenia ma kazdym kotlecie położyłam po plastrze żóltego sera .Serek fajnie się roztopił i super smakowało :D .Dzieki za przepis Pozdrawiam :D Cytuj
Justyna 25 Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Bardzo się cieszę że smakowały i dzieki za pomysł z żółtym serkiem napewno kotlecik jest jeszcze lepszy Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi