jagoda2 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 mam pytanie odnosnie kremu karpatka w 5 minut czy po ugotowaniu tego kremu trzeba go jeszcze ucierac z masłem aby przelorzyc ciasto czy nie Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Dawno, dawno temu robiłam krem karpatka w 5 minut. Teraz dokładnie nie pamiętam :) , ale wydaje mi się, że po ugotowaniu tego kremu, należy go przestudzić i utrzeć z masłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.