Gość Holka76 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Pomózcie Mojji Moli, szukałam przepisy na ciasto chmurka i princepolo,czy zna ktos z Was ten przepis? sredcznie z góry dziekuje.Pozdrawiam Wszystkich :D Cytuj
batirek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam serdecznie,jeśli szukasz przepisu na prince polo to zajżyj na www.mojegotowanie.onet.pl , tam wpisz Placek czekoladowo kokosowy z waflami ja go piekłam ale nie przypadłmi do gustu.chmurka też występuje,poszukaj życzę smacznego .Pozdrawiam Cytuj
Wiola.o Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam umieściłam przepis na prince polo w "wasze przepisy" . Pozdrawiam Cytuj
Gość Holka76 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 :D dziekuje slicznie za ten Przepis! Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Dokładnie tutaj się on znajduje: https://www.smaczny.pl/forum/viewtopic.php?t=1949 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi