cathrine Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 6 porow sloik majonezu 20 dag szynki 20 dag zoltego sera puszka kukurydzy puszka groszku maly sloiczek pieczarek sol i pieprz Pory pokroic w krazki,zasolic,odstawic na pol godziny.Pieczarki pokroic w plasterki,szynke i zolty ser w kostke. Pory odcisnac,przelozyc do naczynia,dodac reszte skladnikow,wymieszac. Dodac majonez i przyprawic do smaku. Smacznego!!! Cytuj
cathrine Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 zapomnialam dopisac ze do tej salatki dodaje sie makaron,najlepiej bardzo maly i oczywiscie ugotowany. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.