cathrine Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 250 ml smietany 36proc. 200 g wedzonego lososia 3 lyzki oliwy z oliwek 2 lyzki czerwonego kawioru 2 lyzki czarnego kawioru 1 lyzka sosu pesto 1 lyzka soku z cytryny sol Smietane dobrze schladzamy i ubijamy na sztywno.Dodajemy sok z cytryny,polowe kawioru,sol i delikatnie mieszamy. Lososia zwinac w rozyczki i skropic oliwa,wymieszana z sosem pesto.Rozyczki lososia ukladamy na polmisku,dookola wyszprycowac sos kawiorowy.Udekorowac pozostalym kawiorem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.