pszczółka maja Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 o,5 kg wątróbek kurzych, 1 papryka, 20 dag pieczarek, sól pieprz, olej. Wątróbki oczyścić, umyć, przekroić na pół. Umyte pieczarki pokroić na ćwartki, a umytą paprykę (z usuniętymi gniazdami nasiennymi) pokroić na paski. Na patelni rozgrzać olej, smażyć wątróbki, pieczarki i paprykę na średni ogniu 10 min. Pod koniec ddać sól i pieprze do smaku. Smacznego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.